Home » Goedkope projectkeukens

Goedkope projectkeukens

In de ruim 25 jaar dat Eigenhuis Projecten werkzaam is binnen de woningmarkt, hebben wij een uitgebreid assortiment aan (goedkope) projectkeukens weten op te bouwen welke wij aan verschillende opdrachtgevers kunnen aanbieden. Het assortiment kan geheel op het betreffende project worden afgestemd. Bent u als projectontwikkelaar, aannemer of corporatie op zoek naar goedkope projectkeukens? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers.

Goedkope projectkeukens op maat

Alle keukens van Eigenhuis Projecten worden op ieder project afgestemd. Zo wordt er niet alleen rekening gehouden met de doelgroep, maar wordt er tevens gekeken naar het woningtype en de daarbij behorende prijsklasse. Voor zowel woningen in het lage segment, als woningen in het midden en hoge segment bieden wij goedkope projectkeukens op maat. Op basis van het Programma van Eisen van uw project, stellen wij een passend, gedegen én een zo voordelig mogelijk voorstel op die volledig aansluit op uw concept. Uw wensen en eisen staan bij ons op de eerste plaats!

Ruime collectie goedkope projectkeukens

Bij Eigenhuis Projecten heeft u een ruime keuze aan (goedkope )projectkeukens van diverse merken in verschillende keukenstijlen en opstellingen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om de samenstelling, inrichting en de accessoires. Onze projectkeukens zijn te bezichtigen in Amersfoort, Hoofddorp, Houten en Capelle aan den IJssel. Kom gerust eens langs!

Voordelen goedkope projectkeuken van Eigenhuis

  • De keukens zijn afgestemd op ieder woningtype;
  • De keukens worden passend gemaakt voor de doelgroep;
  • Een ruim aanbod projectkeukens;
  • Iedere goedkope projectkeuken is met standaard 0-tekening.

Afspraak maken met Eigenhuis Projecten

Heeft u interesse in de goedkope projectkeukens van Eigenhuis Projecten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers. Gezamenlijk brengen wij uw plannen en wensen in kaart om opvolgend een passend voorstel aan te bieden. Neem contact op met ons middels het digitale contactformulier, of telefonisch via 033 – 247 40 74.

Google map placeholder