Home » Keukenadvies aan huis

Keukenadvies aan huis

Bij Eigenhuis Projecten bieden we graag de beste service. We bieden onze gezamenlijke kopers daarom de mogelijkheid om in hun eigen omgeving één van onze adviseurs te ontvangen. Eén van onze keukenadviseurs komt dan bij onze gezamenlijke klant thuis langs om middels een intake alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Op basis van de intake wordt er een vervolgafspraak in een van de showrooms gemaakt zodat daadwerkelijk de materialiteit in kleur en gevoel kan worden ervaren. Een keukenadvies aan huis kan bovendien ook buiten de reguliere openingstijden van de showrooms om ingepland worden.

Voordelen van keukenadvies aan huis

Een keukenadviseur aan huis biedt verschillende voordelen. Niet alleen scheelt het de koper tijd, de afspraak kan bovendien ingepland worden op een tijdstip dat het de koper schikt. Zo is het ook mogelijk om in het weekend en ’s avonds een thuisadviesafspraak te maken. Bij een thuisadviesafspraak zal de adviseur die langskomt stalen meenemen van diverse materialen en kleuren, zodat de kopers een duidelijk beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Wij denken graag efficiënt mee over de best passende keukenoplossing!

Keukenadvies in alle rust

Wanneer onze gezamenlijke kopers toch liever naar één van onze showrooms willen komen, maar wel in alle rust hun keuken willen samenstellen met één van onze adviseurs, dan is het tevens mogelijk voor hen om een private shopping afspraak te maken.

Afspraak inplannen voor keukenadvies aan huis

Wanneer onze gezamenlijke klanten geïnteresseerd zijn in keukenadvies aan huis, dan kunnen zij contact met ons opnemen om hiervoor een afspraak in te plannen op een datum dat hen schikt. De afspraak kan telefonisch gemaakt worden door contact op te nemen met de showroom die is gekoppeld aan het desbetreffende project.

Google map placeholder