Home » Onze keukenmerken » SieMatic

SieMatic keukens

SieMatic ziet een keuken als meer dan alleen een keuken(meubel). De keuken is het middelpunt van de woning, een echte leefruimte en een plek om in eigen gedachten te verzinken, maar ook om te genieten van het leven met vrienden en familie. Luxe, functionaliteit en innovatie staan centraal bij de keukens van dit topmerk. Bovendien geniet onze gezamenlijke klant met een SieMatic keuken gegarandeerd van een prachtig design en jarenlang keukenplezier!

Hoogwaardige keukens

SieMatic behoort al jarenlang tot de top van de internationale keukenmarkt. Dit uit zich mede door de vele designprijzen (onder andere voor het exclusieve SLX design) die het merk al in ontvangst heeft mogen nemen. De uitmuntende en innovatieve ontwerpen van SieMatic, welke stuk voor stuk onderscheidend zijn van de concurrentie, hebben ervoor gezorgd dat veel prestigieuze projecten wereldwijd zijn ingevuld met dit geweldige liefhebbers brand wat absoluut meerwaarde in zowel emotie als financiële waarde biedt voor elke woning.

SieMatic Pure, Urban en Classic

SieMatic ontwikkelt keukens vanuit drie lifestyles die de persoonlijkheid van gebruikers weerspiegelen: Pure, Urban en Classic. Doordat keukens worden samengesteld volgens deze drie lifestyles, is er altijd wel een keuken die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Zo beschikken SieMatic Pure keukens over een elegant, minimalistisch design en bieden deze keukens een oase van rust. De collectie van SieMatic Urban is te herkennen aan de levendige en sfeervolle uitstraling en het open karakter. Liefhebbers van klassieke keukens in een modern jasje, kunnen hun hart juist ophalen met de keukens binnen de SieMatic Classic lifestyle. In de showroom van onze keukenpartners Satink Keukens en SieMatic aan de Ringveste kunnen u en onze gezamenlijke klant alle drie de lifestyles van dichtbij ontdekken en ervaren!

SieMatic MultiMatic

Met het uiterst flexibele opbergsysteem SieMatic MultiMatic, kan onze gezamenlijke klant de SieMatic keukenkasten geheel naar wens en met optimale ruimtebesparing inrichten. De innovatieve en modulaire systeemelementen zorgen ervoor dat er tot wel 30% meer opbergruimte wordt gerealiseerd, terwijl er met de diverse accessoires tegelijkertijd bewust mooie accenten geplaatst kunnen worden. Met de keuze uit diverse ladesystemen in hout, kunststof én aluminium, kunnen bovendien te allen tijde individuele oplossingen worden gecreëerd, passend bij de wensen van de koper.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder