Babyboomers - Een hoogwaardige, luxe keuken

Voor Babyboomers staan kwaliteit, uiting van succes en status algemeen hoog in hun lijst van belangrijkheid wanneer het gaat om de aankoop van luxe goederen. Dit geldt ook voor de keuken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de babyboomer hoge eisen stelt aan hun nieuwe keuken. Omdat deze doelgroep meestal wat geld te besteden heeft, willen zij graag een premium keuken die volledig is samengesteld en ingericht op basis van hun eigen wensen en behoeften. Persoonlijk kwalitatief advies is hierin een must. Ook dit past vanuit generalistisch oogpunt bij de Babyboomer die hoge eisen stelt aan keuzevrijheid en goede zorg. Note! De Babyboomer kent een mate van trots. Deze groep betitelen als senioren wordt dan ook veelal niet geapprecieerd. Bij Babyboomers zien we bovendien vaak dat gelijkvloers wonen de voorkeur geniet, waardoor zij vaak in een appartement, bungalow of penthouse wonen. Bij Eigenhuis Projecten en haar keukenpartners kunnen we ook voor dit soort type woningen en voor deze doelgroep de kwalitatief beste keukenoplossing bieden.

Keuzeplein babyboomers ouderen | Eigenhuis Projecten

Ruime keuze en bijpassend advies

Het ruime aanbod van onze keukenpartners bestaat uit keukens, brede range in materialiteit van werkbladen en keukenapparatuur van diverse topmerken waar duurzaam en gebruikersgemak centraal staan. Dit is voor ons belangrijk, omdat we op deze manier altijd en voor iedereen een keuken kunnen bieden die volledig aansluit bij de wensen en behoeften. Zo zien we dat Babyboomers vaak veel waarde hechten aan kwaliteit en een luxe uitstraling, terwijl dit voor bijvoorbeeld Millennials minder prioriteit heeft. De door ons geselecteerde keukenpartners hebben alle meer dan een bovengemiddelde representatieve showroom(s) met gekwalificeerd personeel die op structurele basis getraind worden op het gebied van commutatieve vaardigheden, kennis en de hierbij behorende actualiteit. Het gesegmenteerde en het op de doelgroep afgestemde ruime aanbod van o.a. keukenapparatuur bestaat uit alle denkbare (inbouw)apparaten: van vaatwassers en combi-ovens tot kookveldafzuiging en kokendwaterkranen. Hierdoor stellen we de Babyboomer in staat om hun keuken te voorzien van alle benodigde en gewenste functionaliteiten.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Babyboomers doelgroepkeuken SieMatic | Eigenhuis Projecten
SieMatic keuken doelgroep babyboomers
Babyboomers in SieMatic keuken | Eigenhuis Projecten
Icon keukenmerken | Eigenhuis Projecten

Onze premium merken

Voordeel van Eigenhuis Projecten is dat we met het brede keukenassortiment alle doelgroepen kunnen voorzien van een geschikte keuken, ook senioren. Hierbij maakt het bovendien niet uit of het nu gaat om luxe keukens voor appartementen, design keukens voor penthouses of premium keukens voor bungalows of andere type woningen. Wij kunnen u garanderen dat we samen de beste keukenoplossing vinden voor uw project. Bent u op zoek naar passende keukens voor Babyboomers? Dan kunnen wij onder andere onze premium merken SieMatic en Systemat aanbevelen.

Babyboomers SieMatic keuken | Eigenhuis Keukens

SieMatic

SieMatic keukens zijn exclusieve en tijdloze keukens voor een elegant interieur. Mede dankzij het unieke keukendesign, de perfecte afwerking en de individuele oplossingen, heeft SieMatic al diverse designprijzen op haar naam staan. Luxe, functionaliteit en innovatie zijn tevens kernwaarden die direct herkenbaar zijn in de keukens van dit merk. Door gebruik te maken van het flexibele interieursysteem MultiMatic, creëren onze gezamenlijke klanten bovendien een keuken die volledig naar behoefte kan worden samengesteld.

Lees meer
Pronorm keuken babyboomers | Eigenhuis Projecten

Pronorm

De keukens van Pronorm vervullen voor Babyboomers een unieke en individuele keukenwens. Pronorm biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De keukens hebben onder andere een aantal doordachte organisatiesystemen voor de individuele interieurinrichting van kasten en lades. Hierdoor wordt het niet alleen een fijne ruimte om in te leven, maar is de keuken ook praktisch in gebruik.

Beste keukenoplossing voor uw project

Bent u op zoek naar een keukenpartner die u kan voorzien in geschikte oplossingen voor de keukenruimte, het hart van elke woning, voor uw project? Onze specialisten van Eigenhuis Projecten staan graag voor u klaar om mee te denken over de perfecte invulling van uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring, begrijpen wij als geen ander wat uw behoeften én de behoeften van uw doelgroep zijn. Samen met onze gezamenlijke kopers voorzien we hen van keukens van hoge kwaliteit, passend bij het budget en uiteraard inclusief helder en kwalitatief advies en een bijpassend after sales traject. Bent u benieuwd naar welke keukenoplossingen wij u kunnen bieden voor Babyboomers? Neem contact op met één van onze specialisten om vervolgens een heerlijke kop koffie of thee te komen drinken in één van de showrooms die het best aansluit op de doelgroep en bijpassend segment!

Google map placeholder