Home » Kopersavonden

Kopersavonden

Wij willen onze gezamenlijke klant de beste ervaring en informatie geven. Daarom biedt Eigenhuis Projecten de mogelijkheid tot het organiseren van kopersbijeenkomsten voor onze gezamenlijke klant in de showroom van onze keukenpartners. Als keukenleverancier begrijpen wij als geen ander wat onze klant nodig heeft. Tijdens deze bijeenkomst kunnen zij dan ook volop inspiratie en informatie opdoen voor hun toekomstige droomkeuken.

Een warm ontvangst met uitgebreide informatie

Tijdens onze kopersbijeenkomsten zorgen wij voor een warm ontvangst van onze klant. Onze gezamenlijke klant zal worden voorzien van uitgebreide informatie over onze diverse keukenstijlen- en opstellingen. Tijdens de bijeenkomst kunnen zij het ruime aanbod aan kleuren, materialen, fronten, keukenapparatuur, werkbladen en keukengrepen bekijken. Zo kan onze gezamenlijke klant alle mogelijkheden goed doordenken en hun droomkeuken samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk voor andere projectpartners (bijvoorbeeld deuren en domotica) om hun thema-presentaties te organiseren en zich manifesteren.

Kopersbijeenkomst inplannen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kopersbijeenkomst en hoe dit voor onze gezamenlijke klant georganiseerd kan worden? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder