Home » Onze oorsprong

De oorsprong van Eigenhuis Projecten

Ruim 25 jaar geleden openden de gebroeders Eigenhuis hun deuren van Eigenhuis Keukens in Hoevelaken. De drive om voor zichzelf te beginnen, was om klanten te helpen zoals zij zelf geholpen wensten te worden. Want behalve een passie voor keukens, hadden zij tevens een passie voor mensen. Het huidige motto van Eigenhuis is dan ook nog steeds niet voor niets: “Tevreden klanten bepalen het succes van morgen!”.

Particuliere en zakelijke markt

Wat aanvankelijk begon als externe research naar het ontwikkelen van nieuwe diensten, ontpopte mede door de komst van Rob van Koppel tot een nieuwe visie. Een visie waarin, naast het bedienen van particulieren, eveneens het bedienen van de zakelijke markt met oplossingsgerichte producten en diensten centraal staat.

Alle expertise in huis

We zijn er trots op dat we de naam Eigenhuis nog steeds in onze tenaamstelling dragen, waarbij Eigenhuis Projecten vandaag de dag functioneert als zelfstandige identiteit met alle expertise in eigen huis. Naast een voltallig accountmanagement, hebben we tevens onze eigen projectcoördinatoren, projectleiders en installatieafdeling én werken we intensief samen met externe specialisten. Alle projecten waarbij er geen individualistische keuzes gemaakt hoeven te worden, worden bovendien veelal onder supervisie van één vaste contactpersoon en vanuit een centraal punt gecoördineerd.

Vestigingen door heel het land

Eigenhuis Projecten is thuis in zowel huur- als koopprojecten. Deze projecten worden ondergebracht bij onder andere Satink Keukens, SieMatic aan de Ringveste, Homestudios, Keuken Design Nijmegen en uiteraard de vier Eigenhuis Keukens vestigingen. In totaal kennen we maar liefst 20 locaties in heel het land, waardoor we in staat zijn om projecten optimaal te kunnen bedienen.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder