Home » Onze zekerheden

Onze zekerheden

Bij Eigenhuis Projecten staan wij in voor een aantal zekerheden. De volgende zekerheden worden niet door een externe geauditeerd echter zijn het wel zekerheden die we als Eigenhuis Projecten eisen van onze keukenpartners.

Wat houdt onze 100% tevredenheidsgarantie in?

In het gehele proces (van verkoop tot de uiteindelijke oplevering van de keuken) zijn veel mensen betrokken. Het is arbeidsintensiever dan veel mensen denken. Dat komt omdat een keuken een 'samengesteld product' is vanuit meerdere leveranciers. Uiteindelijk moeten alle onderdelen op tijd samenkomen in die droomkeuken. En dát is waar de keukenpartners van Eigenhuis projecten enorm sterk in zijn. Zij bouwen veel controlemomenten in, zodat zij direct kunnen schakelen. Zij staan in direct contact met onze eigen specialisten. De kans dat er iets verkeerd gaat, wordt hierdoor gereduceerd. En mocht er toch iets misgaan dan staan onze keukenpartners meteen paraat om het op te lossen: 100% tevredenheidsgarantie dus! Deze garantie geven wij af op de geleverde producten en diensten.

Wat houdt onze prijsgarantie in?

De keukenbranche heeft net als veel andere branches te maken met forse prijsstijgingen, maar de keukenpartners van Eigenhuis Projecten bieden hun klanten een prijsgarantie bij het kopen van een keuken. Dit betekent dat zij nooit een prijsverhoging zullen doorvoeren na het ondertekenen van een order. Afspraak is afspraak! Zo komt de koper nooit voor verrassingen te staan.

Prijsgarantie en tevredenheidsgarantie | Eigenhuis Projecten
Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • De beste keukenoplossing voor elke doelgroep
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder