Home » Keukenoplossingen voor gespecialiseerde opdrachtgevers » Eigenhuis Projecten voor aannemers

Eigenhuis Projecten voor aannemers

Eigenhuis Projecten werkt nauw samen met aannemers. Wij ontzorgen aannemers tijdens het gehele traject, van VO-fase tot en met de oplevering van de keuken(s). Om de keukens met de juiste maatvoering te kunnen uitwerken, starten we bij voorkeur met een AutoCAD- of Revittekening. Bij Eigenhuis Projecten zijn we bovendien van alle markten thuis: van nieuwbouw keukens tot keukenrenovatie!

Keukens voor aannemers

Van luxe keukens voor vrijstaande huizen tot compacte, praktische keukens voor een klein stadsappartement of tiny house. Bij Eigenhuis Projecten ontwerpen we altijd een keuken die binnen een woning in uw project past. Als projectleverancier van keukens begrijpen wij bovendien als geen ander wat u als aannemer van ons nodig heeft. Wij ontzorgen u tijdens het gehele keukentraject, waarbij wij onder andere oog hebben voor de volgende zaken:

  • Vakkundige installatie- en inmeetcontrole voor elke keuken op de bouw
  • Oplevering door onze keukeninspecteurs

Keukens afgestemd op uw doelgroep

Bij ons heeft u de keuze uit een ruime range van kwaliteitsproducten van onder andere Systemat en SieMatic. Deze keukens zijn bovendien geheel naar wens (en budget) van u én de koper aan te passen. Wij bieden verschillende keukenstijlen en -opstellingen en een ruim scala kleuren, fronten, keukenapparatuur en keukengrepen. Hiermee creëren wij voor u als aannemer de mogelijkheid om een keuken te realiseren die volledig is afgestemd op uw doelgroep.

Keukenrenovatieprojecten

Ook in keukenrenovatie voorzien we u graag. Bij een renovatieproject muteren wij de bestaande keukens. Onze projectleider zal het gehele proces begeleiden, indien gewenst van A tot Z. Hierbij zal hij zich onder andere bezighouden met het inmeten van de keukenruimte, en het leveren en plaatsen van de nieuwe keuken.

Eigenhuis Projecten voor andere opdrachtgevers

Bij Eigenhuis Projecten weten wij eenieder te voorzien van een passende keukenoplossing. Ook wanneer u bijvoorbeeld als woningcorporatie of projectontwikkelaar op zoek bent naar een keukenpartner die u van A tot Z kan ontzorgen op het gebied van keukens, bent u bij ons op de juiste plek. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder