Home » Keukenoplossingen voor gespecialiseerde opdrachtgevers » Eigenhuis Projecten voor corporaties en beleggers

Eigenhuis Projecten voor corporaties en beleggers

Voor corporaties en beleggers biedt Eigenhuis Projecten een uitgebreide keuze in keukens voor elk budget. Wat voor soort project het ook is, wij kunnen u altijd voorzien van een keukenoplossing op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring als leverancier van projectkeukens, bent u bovendien verzekerd van een gerenommeerde en betrouwbare keukenpartner!

Projectkeukens voor corporaties en beleggers

Eigenhuis Projecten ontwerpt en installeert keukens voor renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten. Moeten er bestaande keukens vervangen worden of wilt u juist een serie keukens laten plaatsen voor een nieuw appartementencomplex? Geen probleem, Eigenhuis Projecten regelt het graag voor u! Een vaste accountmanager voorziet u gedurende het gehele proces van professionele begeleiding en vakkundig keukenadvies.

Ruim aanbod keukens voor iedere doelgroep

Ons keukenaanbod is ruim en divers. In de showrooms van onze keukenpartners kunt u terecht voor vele soorten opstellingen, fronten, kleuren, materialen en apparatuur. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende topmerken, waaronder SieMatic en concept130. Hierdoor stellen wij u in staat om, samen met ons, keukens te ontwerpen die passen binnen het budget en perfect aansluiten bij uw project en doelgroep.

Betrokkenheid van A tot Z

Wanneer u kiest voor Eigenhuis Projecten als uw keukenpartner, kunnen wij u verzekeren van een hoge betrokkenheid, kwaliteit, ruime garantie en een goede service. Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken aan één van onze accountmanagers, waarna wij met een passend voorstel komen. Gaat u akkoord? Dan neemt onze vaste accountmanager, indien gewenst, het volledige beheer van het keukentraject voor u uit handen. Laat u informeren over de mogelijkheden door één van onze specialisten.

Projectkeukens voor aannemers en projectontwikkelaars

Uiteraard kunt u niet alleen als corporatie of belegger bij Eigenhuis Projecten terecht, maar ontwikkelen wij als gerenommeerd keukenpartner voor de zakelijke markt keukens voor iedere doelgroep. Bent u benieuwd wat wij voor u als projectontwikkelaar of aannemer kunnen betekenen? Lees hieronder verder.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder