Home » Projectkeukens

Projectkeukens

Ons keukenassortiment is zo afgestemd dat voor iedere doelgroep en voor elk project een geschikte keuken kan worden aangeboden. Of het nu gaat om keukens voor het luxe koopsegment of voor een huurwoning, er is altijd een merk dat perfect bij uw project past. Wij bieden keukens aan van de merken Siematic, concept130 en Systemat.

Keukens voldoen aan hoogste eisen

Al onze keukens voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, design én functionaliteit en gaan bovendien lang mee. De keukens bieden wij aan in veel diverse keukenstijlen en bieden bovendien veel mogelijkheden wat betreft samenstelling, accessoires en inrichting.

Houtdelen van de keukens zijn PEFC gecertificeerd en daarnaast is ook de hoeveelheid formaldehyde sterk gereduceerd. Dit zorgt voor een betere binnenlucht en verbetering van de levenskwaliteit van uw kopers. De lijm die wordt gebruikt voor de randwerking is volledig formaldehyde vrij. Tevens is de randafwerking waterafstotend en resistent en heeft het een uitstekende uitstraling dankzij de onzichtbare naden.

Onze projectkeukens zijn:

  • afgestemd op het woningtype
  • afgestemd op de doelgroep
  • beschikbaar in diverse opstellingen
  • beschikbaar in verschillende prijsklassen
  • per opstelling met standaard 0-tekening
Google map placeholder