Opstelling 2

Projectkeuken | Opstelling 2 | Eigenhuis Projecten

Keuken in een rechte opstelling met kunststof fronten in de kleuren wit en oud eiken, inclusief beugelgreep en voorzien van Etna apparatuur.

Binnen onze keukenlijn ECOOK Plus bieden wij een complete range aan mogelijkheden aan waaronder deze rechte greeploze variant met fronten in hoogglans polarwit voorzien van ATAG koelkast, combimagnetron, wandafzuigkap, vaatwasser en inductiekookplaat.

Wij staan volledig achter de uitstekende kwaliteit van deze keukenmeubelen en geven daarom 10 jaar garantie. Daarnaast geven wij 10 jaar nalevergarantie, want wij begrijpen dat het voor u en uw klanten prettig is om producten van dezelfde kwaliteit en in dezelfde kleurstellingen te kunnen nabestellen. Daardoor krijgen u en uw kopers voor een periode van 10 jaar meer zekerheid!
CBW- en PEFD-gediplomeerd PEFC-gecertificeerd Zo bent u zeker van een duurzame aankoop
PURemission houtdelen bij Eigenhuis Projecten PURemission Alle houtdelen zijn formaldehyde sterk gereduceerd. Dit zorgt bij uw kopers voor een betere binnenlucht.
PUResist keukens PUResist Met deze innovatieve verlijmingstechnologie worden alle randen waterresistent en stootvast.
Duurzame productieomgeving | Eigenhuis Projecten Trustone Met het IMVO-convenant Trustone staat onze partner garant voor een duurzame productieomgeving.
Circulaire werkbladen | Eigenhuis Projecten Circulaire werkbladen Wij stimuleren het gebruik van recyclebare materialen. Zo worden werkbladen van graniet en composiet door onze partner hergebruikt.

Andere keukenopstellingen