Opstelling 5

Projectkeuken | Opstelling 5 | Eigenhuis Projecten

Hoekkeuken voorzien van Siemens apparatuur waarbij een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk is door onder andere de opties in vele breedtes, dieptes en hoogtes.

Onze ECOOK Plus keukens zorgen met de slimste innovaties en doordachte functionaliteit voor onbezorgdheid in de keuken en zijn bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Waaronder deze greeploze hoekkeuken voorzien van Siemens inductiekookplaat, wandschouwkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron.
Wij staan volledig achter de uitstekende kwaliteit van deze keukenmeubelen en geven daarom 10 jaar garantie. Daardoor krijgen u en uw kopers voor een periode van 10 jaar meer zekerheid!
CBW- en PEFD-gediplomeerd PEFC-gecertificeerd Zo bent u zeker van een duurzame aankoop
PURemission houtdelen bij Eigenhuis Projecten PURemission Alle houtdelen zijn formaldehyde sterk gereduceerd. Dit zorgt bij uw kopers voor een betere binnenlucht.
PUResist keukens PUResist Met deze innovatieve verlijmingstechnologie worden alle randen waterresistent en stootvast.
Duurzame productieomgeving | Eigenhuis Projecten Trustone Met het IMVO-convenant Trustone staat onze partner garant voor een duurzame productieomgeving.
Circulaire werkbladen | Eigenhuis Projecten Circulaire werkbladen Wij stimuleren het gebruik van recyclebare materialen. Zo worden werkbladen van graniet en composiet door onze partner hergebruikt.

Andere keukenopstellingen