Opstelling 7

eukenopstelling 7 | Projectkeukens | Eigenhuis Projecten

Eilandkeuken met zitgedeelte voorzien van Bauknecht apparatuur waarbij het design overtuigd wordt door creatieve en goed doordachte vormgeving.

Onze ECOOK Plus lijn staat bekend om de moderne keukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design en die bovendien lang meegaan. Waaronder deze greeploze eilandkeuken voorzien van Bauknecht koelkast, combimagnetron, eilandafzuigkap, vaatwasmachine en inductiekookplaat.
Wij staan volledig achter de uitstekende kwaliteit van deze keukenmeubelen en geven daarom 10 jaar garantie. Daardoor krijgen u en uw kopers voor een periode van 10 jaar meer zekerheid!
CBW- en PEFD-gediplomeerd PEFC-gecertificeerd Zo bent u zeker van een duurzame aankoop
PURemission houtdelen bij Eigenhuis Projecten PURemission Alle houtdelen zijn formaldehyde sterk gereduceerd. Dit zorgt bij uw kopers voor een betere binnenlucht.
PUResist keukens PUResist Met deze innovatieve verlijmingstechnologie worden alle randen waterresistent en stootvast.
Duurzame productieomgeving | Eigenhuis Projecten Trustone Met het IMVO-convenant Trustone staat onze partner garant voor een duurzame productieomgeving.
Circulaire werkbladen | Eigenhuis Projecten Circulaire werkbladen Wij stimuleren het gebruik van recyclebare materialen. Zo worden werkbladen van graniet en composiet door onze partner hergebruikt.

Andere keukenopstellingen