Home » Standaard keuken huurwoning

Standaard keuken huurwoning

Wanneer u op zoek bent naar een standaard keuken voor huurwoningen, bent u bij Eigenhuis Projecten aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar een basiskeuken voor het lagere huursegment, of een luxe keuken voor het hogere huursegment, onze keukens kunnen volledig op de huurdersmarkt worden aangepast. Uiteraard draaien wij ook voor een maatwerkopdracht onze handen niet om.

Zo bieden wij tevens de mogelijkheid om een standaard keuken voor huurwoningen aan te passen met extra opties. Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en keukenstijlen, zodat uw huurders uit een ruime selectie kunnen kiezen. Is er sprake van een meer uitgebreide huurderskeuze? Dan is dit geen enkel probleem! Ook huurders kunnen kiezen uit tal van mogelijkheden die Eigenhuis Projecten te bieden heeft.

Standaard keuken huurwoning

De standaard kwaliteitskeukens voor huurwoningen kunnen dus geheel naar uw wens en budget worden vormgegeven. Kies naast de opstelling uit verschillende kleuren, materialen en keukenapparatuur. Als woningcorporatie creëert u hiermee een degelijke keuken voor huurhuizen die naadloos op uw eisen aansluit.

Keuken sociale en vrije sector huurwoning

De keukens van Eigenhuis Projecten zijn geschikt voor zowel sociale huurwoningen, als vrije sector huurwoningen. De keukens binnen deze lijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook wanneer het gaat om het design en de functionaliteit van de keukens.

Keuken huurhuis voor woningcorporaties en beleggers

Woningcorporaties en beleggers krijgen bij Eigenhuis Projecten volledige ondersteuning gedurende het gehele aankoopproces van keukens voor huurwoningen. Door bijvoorbeeld een preventief onderhoudscontract overeen te komen, garanderen wij u tijdig onderhoudswerkzaamheden te verrichtten wanneer dit benodigd is. Daarnaast ondersteunen wij u tijdens het opstellen van het mutatieonderhoudscontract en ontvangt u uiteraard na het aanschaffen van de keukens tien jaar garantie.

Huurhuis keuken bij Eigenhuis Projecten

Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de meest passende standaard keuken voor één of meerdere huurwoningen. Plan gerust een geheel vrijblijvende afspraak in met één van onze accountmanagers via ons online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 033 – 247 40 76.

Google map placeholder