Home » Onze visie en missie

Onze visie en missie

Al meer dan 25 jaar zijn wij een betrouwbare partner op de projectenmarkt. Een klantgerichte benadering, de beste keukenoplossingen bieden én het vervullen van woondromen van mensen, is waar we bij Eigenhuis Projecten voor staan.

De juiste serviceoplossing

Bij Eigenhuis Projecten willen we elke dag leren en hebben we de ambitie om de beste te worden op het gebied van processen en dienstverlening, waarin klantenbinding en lange termijn klantwaarde centraal staan. Doordat wij werken met een eigen team van monteurs en geselecteerde externe partijen, hebben wij bovendien alles in eigen huis om de juiste serviceoplossingen te bieden.

Keukenleverancier en adviseringspartner

Dagelijks denken we als keukenleverancier én als adviseringspartner met onze klanten mee over de optimale invulling van hun project. Hierbij streven we met onze stijlvolle keukens naar het realiseren van de woondromen van uw klanten. Ons motto is dan ook niet voor niets altijd al geweest: tevreden klanten bepalen het succes van morgen!

Onze belofte

Onze belofte die wij u én uw klanten bieden: “Eigenhuis Projecten vervult woondromen van mensen, hun leven lang. Met stijlvolle keukens maken we plezierig wonen en gezond leven voor iedereen mogelijk!”

Google map placeholder