Home » Altijd een passende keukenoplossing

Altijd een passende keukenoplossing

Bij Eigenhuis Projecten bieden we een ruim assortiment aan keukens van diverse keukenmerken, in meerdere prijsklassen én in allerlei typen opstellingen en stijlen. Hierdoor zijn wij altijd in staat om een passende keukenoplossing te bieden voor zowel u als onze gezamenlijke klant!

Kwaliteitskeukens voor de juiste doelgroep

Bij Eigenhuis Projecten focussen wij ons op verschillende doelgroepen: Generation Z (starters), Millennials (jonge gezinnen), Generation X (gezinnen) en Babyboomers (senioren). Wij begrijpen immers dat iedereen andere behoeften en eisen heeft op het gebied van wonen. Daar weten wij als geen ander op in te spelen! Onze keukens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en kunnen bovendien geheel naar uw wensen en die van de koper geleverd en gemonteerd worden. Dit, dankzij ons ruime aanbod aan fronten, kleuren, materialen, grepen en keukenapparatuur. Uiteraard kunnen u én onze klant, ook na plaatsing van de keukens rekenen op dezelfde goede service van Eigenhuis Projecten.

De juiste keukenoplossing voor elke doelgroep

Bij Eigenhuis Projecten werken we vanuit verschillende doelgroepen: Generation Z, Millennials, Generation X en Babyboomers. Om tot het juiste advies te komen, is het zaak om één of meerdere oplossingen te bieden die binnen de doelgroep vallen. Zo zien we bijvoorbeeld dat Generation Z (de starter) andere behoeftes heeft dan Babyboomers (senioren). Niet alleen op het gebied van materialen, maar tevens op het gebied van MVO. Afhankelijk van de doelgroep, kunnen we bij Eigenhuis Projecten altijd de juiste oplossing bieden!

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 80.000+ tevreden klanten
Google map placeholder